In Photography Posted

Shooting with an empty sky

A lot of photographers have asked themselves at least once in their photography careers about shooting with an empty sky, with a blue sky with no clouds and having nothing interesting, especially those who are doing landscape photography had this dilemma and they are probably still having it.
Read More
In General Posted

Lauda fara cuvinte

Floarea ca o floare Straluceste in Soare, Hranita de o boare Ca un gând zburând. Floarea ca o floare In culori vibreaza, Tatal sau creaza Albul inocent. Floarea din gradina Ce ascunde lumina, In umbra Divina Completa si cristalina. Floarea din gradina Fredoneaza lina Muzica-n surdina Fara nici un gând.
Read More
In General Posted

Perfectionistul pe scena

Un om cu disperare cauta sa se realizeze. Avea pieptul incordat, mainile cu degetele stranse sau gata sa se stranga pentru a arata pumnii oricarui dusman ii iesea in cale. In nebunia sa, ajungea sa actioneze cu mii de kilometri la ora catre un final de perfectionist.
Read More
In Photography Posted

Fara comentarii

Sa nu iti inchipui vreodata ca ai nevoie de studii superioare pentru a realiza niste fotografii bune, foarte bune sau super-spectaculoase, ca de altfel pentru a face niste picturi excelente, pentru a sculpta mari capodopere care sa reziste in timp tuturor epocilor socio-umane, sa spunem asa, sau pentru a compune cele mai inspirate melodii, uverturi, […]
Read More
In General Posted

Cei cinci lei de neinvins

Astazi, 25 Octombrie, anul de gratie doua mii paispice, am fost in recunoastere pe un traseu pe care nu l-am mai parcurs pana acum de la Posada spre Muntii Baiului, munti care au inceput sa ma fascineze din ce in ce mai mult. Este o localitate cu o incarcatura istorica foarte semnificativa pentru noi, locul unde […]
Read More
page 1 of 9
Tinem legatura?

Daca doriti sa ma contactati, imi puteti trimite un mail folosind formularul de contact de mai jos.